Zdrav san 2017-08-15T20:50:28+02:00

ZDRAV SAN

Spavanje i sedenje u nepravilnom položaju dovodi do povećanog pritiska na kičmu što može pruzrokovati mnoge zdravstvene probleme. Mladi to ne osećaju godinama, a stariji se kaju štonisu o tome ranije razmišljali. Upravo zbog toga Omnia Sleep proizvodi su potrebni iprilagođeni svim generacijama. Mi u Omniji verujemo da je jastuk ključ dobrog i kvalitetnog sna. Sve je zamenljivo i manje više prilagodljivo osim jastuka. Neki ljudi spavaju na leđima, neki na boku ili stomaku, neki se stalno prevrću. Neki su krupni, a neki sitni. Upravo zbog toga, posebnu pažnju smo posvetili jastucima, i trenutno u ponudi imao veliki broj modela jastuka, u različitim dimenzijama.

Pronađite svoj, a ako ne budete zadovoljni možete ga zameniti u roku od 30 dana ili dobiti svoj novac nazad. Memo Memorijska pena koja ne gubi na kvalitetu osiguraće Vašem telu pravilnu poziciju za spavanje u više pravaca, dok će Vaši mišiči i nervi oko vrata biti maksimalno opušteni. Memo gel Specijalni gel koji hladi i donosi neviđen komfor Omnia Gel jastucima čini ih najboljim rešenjem za vrele letnje dane. Ovaj specijalni sloj takođe omogćava da jastuk ostane u top formi i strukturi godinama.

Ukolike želite samo najbolje za Vaše zdravlje i telo, preporučujemo Vam Omnia Dan – naš program za sve dnevne aktivnosti. Idealan izbor i pomoć ako Vam je potreban dodatni komfor dok sedite u kancelariji ili putujete, a patite od hemoroida, krive kičme, ili bilo kojih drugih reumatskih oboljenja.

Ukoliko ste već isprobali naše jastuke, sigurni smo da ste poželeli i duše. Omnia dušeci su izrađeni od specijalnih slojeva i bez žičanog jezgra. Takva tehnologija omogućava dugogodišnju udobnost bez smanjenja kvaliteta.

Economy dušek – Najdostupniji dušek iz našeg asortimana. Vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Standard dušek Standard dušeci su izrazito pogodni za decu u razvoju. Izrazito udobni, ali sa čvrstim jezgrom, omogućavaju da kosti rastu bez opterećenja misića koje obični dušeci mogu stvarati pri spavanju. Baby Želite samo najbolje za Vaše najmlađe? Omnia Sleep Baby program sa najmekšim i najudobnijim dušekom u specijalno prilagođenim dimenzijama, po povoljnim cenama.