O nama 2017-08-15T20:52:57+02:00

O NAMA

Omnia organizacija nudi integrisani set rešenja za zdrav i kvalitetan život i san savremenog čoveka.

Omnia sleep ima za misiju Vaš zdrav san. Iako tehnologija svakim danom napreduje i govori nam da sve više pažnje treba da posvetimo zdravom spavanju, većina nas upravo čini suprotno. Savremeni čovek sve teže uspostavlja granicu između noći i dana, rada i odmora, jave i sna. Omnia sleep će Vaš san učiniti čvrstim i prijatnim, a dan punim energije i entuzijazma. San čini trećinu Vašeg života a samim tim i najmanje trećinu Vašeg zdravlja, dozvolite da omnia sleep svojim vrhunskim proizvodima poboljša Vaš san i samim tim Vaše zdravlje i život.

Omnia natura, kao drugi deo Omnia organizacije je uspela da oslanjajući se na to što nam priroda nudi, stvori proizvod koji će pomoći svakom korisniku da u dinamičnom okruženju povede računa o svom zdravlju i pobrine se da u svakom trenutku maksimizira svoj fizički i psihički potencijal. To je “Omnia immuno” granulirani napitak na bazi matičnog mleča sa dodatkom vitamina I minerala čije je delotvorno dejstvo potvrđeno.

Omnia aqua kao prvi deo organizacije je za cilj sebi postavila da Vam obezbedi zdravu, čistu i svežu vodu u Vašem domu. Bez vode nema života, a bez zdrave i čiste vode nema zdravlja. Posle dugotrajnog istraživanja i razvoja, uloženih miliona sati entuzijazma I naučnog znanja uz korišćenje najsavremenije tehnologije, naprevljeno je idealno rešenje “omnia aqua filter za vodu.”